Kiwi

ex-con
Bli Kiwi's Go-venn

Rase: Flylarm, bulldog

Rase: Misstenkt blandning av Flaggermus, Tasmansk djevel, og Steinbit.

Da

Da

Vi vet ikke mye om Kiwi, mer enn at hun ble fanget og satt på “Kind souls rescue center” i Bucharest.

Nå

Kiwi er den tøffeste hunden vi har, og er beste venn med Gustav! (ca 120x større enn Kiwi).

Kiwi’s Story

Når vi dro ner for å hente Bali, så spurte vi våre kontakter om de hadde en hund som var ferdig behandlet og vaccinert, og som veide under 6 kg. De hadde de, og det var Kiwi.

For å bli med på flyet måtte Kiwi gå som håndbaggasje, og veie under 6 kg. Hun var glad at hun holdt sommerformen og kunde bli med til godplassen! Det tok bokstavlig talt ikke mer enn 10 minutter før hun følte seg som hjemme! Vi trodde at hun skulle være like sliten som alle de andre hundene når de kom, men Kiwi slengte seg rett inn i flokken, og tiggde mat ved bordet som et proff.

Hun har ikke noen hale, fordi hun måtte fjerne den når hun ble fanget på grunn av en allvorlig infeksjon. Det betyr at når hun nå loggrer så blir det mer “twerking” av hele bakparten, som sammen med hennes markante underbitt gir en unik look.

Vi er glade at Kiwi funnet sin plass i flokken, og at hun er så tøff at hun kan sette valpene på plass når de blir for bøllete. Vi er også lettede at hun lagt sin kriminelle fortid bak seg, og nå heller jobber for å gjøre verden bedre!

Bli Benji’s Go-Venn Fadder

Bli Fadder

kr.
Monthly

Du betaler månedlig, uten bindningstid

Personlig informasjon

Totalt bidrag: 115.00 kr. Monthly