Rase: Ungarske Ullgriser

Da

Vi har ikke noen bilder fra Grisenes tidligere eiere

Nå

Grisene har 15 Dekar å kose seg på helt selv! 

Grisenes Story

Lady og Tramp kom til goplassen gård i juni 2019.
De har vært noen skikkelig heldiggriser fra starten av.
De ble født på en gård som er en av få gårder i norge som har grisene sine ute, hvor de får tilfredsstillt alle sine naturlige behov.
(Kun 0,27 % av norske griser får tilgang til uteareal iløpet av livet, resten står det på betong med litt flis på.)
Deretter ble de lånt ut til en barnehage som hadde både voksne og barn som ga mat kos og uteplass å kose seg på. :

Vi ble kontaktet av en snill og fantastisk dame i barnehagen, siden (ikke overraskende) så får man øynene opp for individet når man blir kjent med dyrene og en så Lady og Tramp for de fanatstiske skapningene de er og at de fortjente å leve ut det ene livet de har blitt gitt.
Hos oss skal de ikke slaktes for å bli mat men få leve livet sitt på store utearealer, med god mat og kos i trygge omgivelser og behøver aldri være redde for å måtte møte samme skjebne som nesten alle andre griser i landet.
De er nå en del av familien og blir behandlet deretter <3

Lady er glad i mat, i Tramp, og å sove i sola, gjerne helt inntil Tramp. Hun liker en god kos bak øret og har ett veldig bra sovehjertet og våkner noen ganger ikke før Tramp er oppe å hopper.

Tramp elsker mat, så mye at hans gentleman manerer forsvinner litt ved foring.. Men han er veldig glad i sin Lady og spoone med Lady til langt ut på morningen er grisekoselig. Kos på mage med børste er også en hit!

Vil du bli vår go venn så hjelper du å bidrar på våre mat og veterinær utgifter og også vedlikehold av området vi går på. (som er på 4 mål!) Håper vi får noen grisegode venner <3

Bli Grisenes Go-Venn Fadder

Bli Fadder

kr.
Monthly

Du betaler månedlig, uten bindningstid

Personlig informasjon

Totalt bidrag: 115.00 kr. Monthly