Fiona

Gårdens Terapeut
Bli Fionas Go-venn

Rase: ????? (I følge DNA-testen!)

Da

Da

Fiona på overfullt shelter i Bucharest.

Nå

Fiona som rampetroll på tur

Fionas Story

Fiona ble vår første rescue, og vi hadde som mange andre skepsis og fordommer mot å adoptere gatehund. Vi kunde aldri drømt om å få en så snill og positiv hund som Fiona. Hun ryddet raskt vekk alle våre fordommer, og snudde vår skepsis til mersmak for adopsjon.

Fiona startet livet sitt på gata i Romania og ble fanget inn på ett shelter hvor hun stod på en liten betongfirkant i sin egen avføring og hvor hun måtte slåss om den lille maten som fantes. Hun stod der nesten 1 år før hun skulle være på vei til oss som vår første rescue.

Vi var forberedt på aggressjon, sykdommer, rasering av hus, og at det skulle være umulig å få henne romsren. Isteden var det som møtte oss den mest ydmyke hund vi noensinne møtt, og vi fikk håndtere henne på alle måter vi måtte ønske uten motstand.
Det tok Fiona to uker hvor hun gjemte seg under sofaen, men så virket det som at hun forstod at ingen ville gjøre henne vondt lenger, og da snudde det til at hun ble den mest flørtete, tillitsfulle, dansende gladjenten som hun er i dag.

Fionas govenn fadder vil hjelpe henne å spare penger til å operere venster ankel på bak beinet, hvor hun har et “ekstra ledd” etter en trolig påkjørsel fra Romania tiden.

Bli Fionas Go-Venn Fadder

Bli Fadder

kr.
Monthly

Du betaler månedlig, uten bindningstid

Personlig informasjon

Totalt bidrag: 115.00 kr. Monthly