Bli Go-venn

Bli Go-venn Fadder for Et Dyr

Her kan du se historien til alle dyrene på gården, og sende dem en månedlig gave for at de skal ha en fint liv.

Bli Go-venn FadderMøt Dyrene
Bli Fadder

Bli Månedlig Go-venn Fadder

Vil du heller gi et engangs beløp? Vipps ditt beløp til 90655524, eller klikk her for en engangs donasjon.

Slik Gjør Du

1. Velg Beløp

Hvor mye ønsker du å dele med ditt dyr hver måned?

2. Velg en Govenn

Klikk her for å se alle dyr på Goplassen

j

3. Fyll inn Info

Vi trenger kun fornavn og epost (ikke nyhetsbrev)

Z

4. Videre til Betaling

Du vil få en pop-up når du trykker på “Til Betaling (månedlig betaling)”, hvor du fyller i kortnummer.

Bli Fadder

kr.
Monthly

Du betaler månedlig, uten bindningstid

Personlig informasjon

Totalt bidrag: 115.00 kr. Monthly

Vanlige Spørsmål

Binder Jeg Meg Til Noe?

Dette er en åpen donasjon, dvs at du ikke binder deg på noen måter, og kan si opp avtalen når som helst. Du vil betale det samme beløpet hver måned på samme dato som du betaler i dag. Vi gir dokk ikke noen refunderinger.

Hvor Går Pengene?

Som govenn bidrar du til ditt dyrs daglige kostnader som fòr og utstyr, men også til medisin og veterinær regninger.

Er Betalingen Sikker?

Denne nettsiden er beskyttet med SSL (grønnt hengelås), og betaling med kort skjer via PAyPal og STRIPE (verdens største betalingsløsninger på nett). Du vil få en pop-up når du trykker på “bekreft gave”, hvor du fyller i kortnr og info. Betalingen går via deres servrers, og du er derfor helt trygg.

Få en Govenn

Goplassens Dyr

Grisene

Født i 2018

Grisene kom til goplassen fra en barnehage som ikke lenger ville ha dem, og isteden for å slaktes så flyttet de inn i en av goplassens hager (på 15 mål) hvor de nå graver hull og grøfter døgnet rundt!

Bali

Født i 2017 - Eventyrer/Sanger

Bali elsker å dra med Benji ut på skogseventyr, og når gjensynsgleden blir for stor så synger hun vakkre sanger med vibrato!

Sassy

9 år - Ringeklokke
Sassy kom til oss i 2014, og har blitt den beste turkameraten du kan tenke deg. Hun er veldig flink til å si ifra hvis noen eller noe beveger seg utenfor hagen, og bruker gjerne stemmen sin så ofte hun har mulighet og inspirasjon til.

Buffy

3 år - Koseklump

Buffy er den mest kjærlige hunden på gården, som aldri får nok kos. Hun kommer også fra Botosani, hvor hun sannsynlig endte opp etter å ha blitt slengt på gata fra sin tidligere eier.

Izkina ✟

12 år - Pensjonist

Izkina betyr "hjørne", fordi bildet hvor hun satt i hjørnet på shelteret var så uendelig trist, og hun så ut som at hun mistet alt håp på livet. Nå (siden Juli 2019) viler hun evig under solbærbuskene på Goplassen, og kommer alltid til å være oss kjær, hun var en fantastisk hunde-person. <3 

Asia

ca 13 år - Pensjonist

Asia er glad i mat. Hun er ekspert på 'snuse-leken', og gir seg ikke før alle gobiter er funnet. Noen ganger leker hun med valpene et par sekunder, men må deretter vile et par timer. Asia er nå gammel, og har ikke lange tiden igjen, men koser seg så godt hun kan siste tiden på goplassen. Vi håper at hun lar oss kose på henne før tiden hennes på jorden er ute.

Fiona

Født ca 2011 - Meditator
Fiona er vår første 'rescue', og vi glemmer aldri følelsen av å holde henne i armene i bilen på vei hjem første gang. Hun har tilpasset seg bedre til familielivet enn noen hadde veddet på, og er en utrolig god venn med alle barn og mennesker. Hun elsker mest av alt å meditere mens hun ser på solnedager 🙂

Benji

snart 2 år - Daredevil

Lille Benji ble funnet oppe i et tre (!), og har nå etter sitt livs eneste flytur landet på Goplassen, for å bosse over alle andres sine kvister og bein i hagen.

Gustav

6 år - Funksjonshemmet

Gustav er 700kg kjærlighet på fire bein, men ett av dem har han vondt i og kan derfor ikke løpe eller hoppe. Det gjør han ikke noe, siden han egentlig mest elsker å kose, gresse og kose. Og gresse.

Kiwi

3 år - Flyttet utenlands 

Kiwi flyttet til Sverige i 2018, da hun ikke kom inn i flokken med de andre hundene. Hun bor nå hos Farmor på gård i Vilhelmina, sammen med 2 andre hunder, hvor hun koser seg masse med å løpe fritt på gården, og ligge inne på sofaen og tigge godbiter. Kiwi takker sine govenner for donasjonene som fortsatt kommer henne til gode!)

Hippi

4 år - Sprinter
Hippi kommer fra Botosani i Romania, hvor hun ble fanget fra gata og satt i shelter. Hun var meget agressiv når hun ble satt i bur, og vi ble advart for å adoptere henne. Nå løper hun glad i full fart rundt i hundehagen på Goplassen, og er utrolig kjærlig og snill mot alle som hun tør å hilse på.

Toto

Født i 2017 - Dørvakt

Toto er en unik hund, som har en rar plass i hierarkien. Hun kan få for seg å leke dørvakt, og kun slippe inn de som står på hennes interne gjeste liste. Hennes store helt er Izkina, som hun ikke mister en sjanse med å smiske til.

Mini og Micro

12 & 13 år - Gressklippere
Micro og Mini kommer fra et godt hjem på sørlandet, men hadde ikke lyst til å bli rideskolehester. De går nå sammen med sine bestevenner, Gustav og Bandera, og holder gresset kort klippet og gjødslet på Goplassen!