Rase: Elg

Da

Da

Asia på operasjonsbordet i Bucharest. Denne hunden har ikke hatt et enkelt liv.

Nå

Asia har fått ny smak på livet, og har gnist i øyene igjen!

Asia’s Story

Asia er den endeste hunden vi ikke trodd skulle klare seg når hun kom. Hun hadde så vondt at vi trodde veterinæren måtte avlive henne.
Her er beskrivelsen av Asia, fra Marit som først hjalp Asia ut av public shelter:

“Dette er Asia! Det er uvisst hvor gammel hun er. Hun ble reddet ut av et Public Shelter i Romania for over ett år siden. Hun var skrekkslagen og livredd alle mennesker. Gudene vet hva hun har i bagasjen? Hun kom til et privat shelter først og der var hun ganske lenge, men uten utvikling i forhold til hennes redsel for mennesker. Jeg flyttet henne til et annet shelter der vi trodde hun skulle få hjelp, men ingenting skjedde. Så et tredje forsøk og et tredje hjem, men Asia var like redd.

De var godt i gang da regel endringene fra mattilsynet kom, hvor all import av hunder ble stoppet. Asia fikk da hjem på Goplassen, og hun ble hentet hjem.
Hun ville sittet i et hjørne og råtnet bort, siden ingen ville adoptert en hund som var så redd. Og hvem ville brukt penger og krefter til å hjelpe henne?

Når hun kom til norge så hadde hun store smerter i fem tenner som måtte trekkes, og hun var veldig urolig. Etter en lang dag hos flinke veterinærer i dramen så ble det bedre! Hun blir nå gradvis en del av flokken, og blir bitte litt tryggere på mennesker hver dag.

Gradvis, med tålmodighet og midler fra snille mennesker har Asia fått en ny sjanse til et godt liv. Det er som et eventyr å følge utviklingen til denne jenta! Vi gleder oss stort over alle små fremskritt hun gjør, og det varmer i hjertet at øynene hennes har fått igjen håpet og gnisten ❤”

Bli Asia’s Go-Venn Fadder

Bli Fadder

kr.
Monthly

Du betaler månedlig, uten bindningstid

Personlig informasjon

Totalt bidrag: 115.00 kr. Monthly